Skip to content

Bazilika sv. Antuna Padovanskoga

SVETI DUH, ZAGREB

Čestit i blagoslovljen Božić svim župljanima!

Božić 2013

Naša redovnička zajednica franjevaca konventualaca želi čestit i blagoslovljen Božić svim župljanima i onima koji se okupljaju u crkvi i svetištu sv. Antuna. Sretan Božić želimo djeci, mladima, odraslim vjernicima, roditeljima, obiteljima, starijima, umirovljenicima, radnicima, nezaposlenima, osamljenima, učenicima i djelatnicima škola, bolničkom osoblju i bolesnicima, djelatnicima MUP-a i MORH-a, korisnicima domova umirovljenika i onima koji o njima vode brigu, svim zajednicama koje djeluju u našoj župi, Župnom pastoralnom i ekonomskom vijeću, vjeroučiteljima, katehistima, voditeljima i animatorima pojedinih zajednica, zborovima koji djeluju u župi, ministrantima, Frami i FSR-u, zaposlenima u Plivi, Pivovari i Francku i svim ostalima koji stanuju ili rade na području koji obuhvaća naša župa.

Na osobit način čestit Božić želimo onima koji bi rado ovih dana bili s nama dionici euharistijskih slavlja, ali shrvani bolešću i prikovani uz krevet, to nisu u mogućnosti.

Božić je obiteljski blagdan, pa svima želimo da rođenoga Sina Božjega primite u svoje obitelji i po njegovom blagoslovu donosite jedni drugima mir i ljubav.