Skip to content

Bazilika sv. Antuna Padovanskoga

SVETI DUH, ZAGREB

Župno savjetovalište

Dragi vjernici!

Poznato nam je da se u vremenu u kojem živimo susrećete s različitim problemima. Mi fratri smo tu za vas za duhovna i moralna pitanja. Ipak, vjerujemo da se dobrim raspoređivajem snaga može učiniti mnogo više!

Naši stručnjaci s područja psihologije i psihoterapije, civilnoga i crkvenoga prava te financija rado će Vam pomoći. Sve su to provjerene osobe velikoga srca koje su se stavile na raspolaganje našoj Župi i župljanima.

Kako funkcionira Savjetovalište?

Ukoliko se nađete pred problemom bilo koje naravi, dovoljno je kontaktirati župni ured i župnika. Nakon razgovora sa župnikom, on vas upućuje stručnjaku za Vaše pitanje.

Napomena: prvo savjetovanje je pro bono, dakle besplatno, te, ako vam drugo ne treba, ništa ne trebate platiti. Ukoliko bude potrebe za daljnjim susretanjem, sve dogovarate sa stručnjakom iz pojedinog područja. Primimo dar dobrote na vlastitu izgradnju!

Psiholog, psihoterapeut: Nikolina Essert (psihologinja, psihoterapeutkinja Realitetne terapije i supervizorica WGI) i Matej Čuljak (psiholog i psihoterapeut), dr.sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski

Pravnik (civilni): Magda Hure, Mia Stipančić, Jasmina Pavelić Bosnić i Ana Katić

Pravnik (kanonski): Za pravna je pitanja važno najprije kontaktirati župnika (najbrže: askfrapriest@gmail.com), a potom Vas on upućuje na Međubiskupijski sud u Zagrebu.

Porez, financije: Dubravka Mandaković i Dunja Mandaković