Skip to content

Bazilika sv. Antuna Padovanskoga

SVETI DUH, ZAGREB

Zahvala

Današnjom misom u 10.30 sati, službeno su zatvorene 5. Pučke misije na Svetom Duhu!

Ovim putem se želim od srca zahvaliti mons Ivanu Šašku što se odazvao i svojom prisutnošću uveličao svečano otvaranje Pučkih misija, kao i našem provincijalu fra Miljenku Hontiću na prekrasnom liturgijskom slavlju i službenom zatvaranju istih. Naravno, najveća hvala salezijancima i ovogodišnjim misionarima don Damiru Stojiću i don Mihovilu Kurkutu što su po velikim milostima koje je na njih izlio Duh Sveti, u ovih deset dana Pučkih misija izrekli obilje jakih poruka, misli, rečenica, ali i njihovih osobnih svjedočanstava vjere!

Veliko hvala svima bez kojih ove Pučke misije ne bi bilo moguće organizirati i na ovom nivou održati – fratrima na podršci i molitvama, pjevačima, čitačima, fotografima, ali i pojedincima koji su u tišini odradili veliki dio organizacijskog posla kako bi poruke s Pučkih misija došle do što većeg broja vjernika. Također, hvala i svima vama koji ste pohodili našu župu i svojom nazočnošću uveličali desetodnevno slavlje.

Fotografije koje možete vidjeti u ovoj objavi su najveće svjedočanstvo koliko mladi i stari vape za Bogom i duhovnošću u ovim posebnim vremenima u kojima živimo. Zato možemo ovogodišnje Pučke misije svesti pod zajedničku misao – ne boj se stado malo, Bog zna što čini!

Neka vam svaki dan plodovi Pučkih misija budu snaga i ohrabrenje u životnim izazovima!

Župnik fra Roko Bedalov