Skip to content

Bazilika sv. Antuna Padovanskoga

SVETI DUH, ZAGREB

Amorose predstavile prvi nosač zvuka

Album naziva “Gdje god zoveš”, u izdanju Nove Eve, prvi je album slavljeničkog benda Amorose, predstavljen na zagrebačkom Svetom Duhu u subotu 21. siječnja u dvorani “Sveti Franjo”. Bend koji čine Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić osnovan je 2015. godine, a otprije je poznat ne samo hrvatskoj već i međunarodnoj publici. Pjesme Blagoslov, Yeshua i Ti si Bog moj – uzdizala su tolika srca Bogu na brojnim slavljenjima i euharistijskim klanjanjima.

Od svojih početaka do danas Amorose su dio mnogobrojnih molitveno-evangelizacijskih susreta, večeri slavljenja i duhovnih obnova diljem Hrvatske i inozemstva te su dio Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom. Od 2019. godine služe i u slavljeničkoj službi Evangelizacijske zajednice “Sveti Duh” (Duhovno-duhovite večeri).

Album sadrži jedanaest pjesama koje su obilježile njihov put s Gospodinom u ovih sedam godina djelovanja te su dostpune na svim streaming platformama.

Album će u fizičkom obliku biti dostupan svaki četvrtak nakon Duhovno-duhovitih večeri te putem online narudžbi na njihovim društvenim mrežama (Instagramu, Facebooku i TikToku), kao i u našoj Galeriji u zvoniku u radno vrijeme.

Na predstavljanju su govorili duhovnici i suradnici, zapjevalo se, slavilo te, naravno i družilo.

Amorosama smo zahvalni što su dio naše svetoduške obitelji i želimo ta tako dugo i ostane!