Skip to content

Bazilika sv. Antuna Padovanskoga

SVETI DUH, ZAGREB

Kreativne radionice subotom, zimsko izdanje

Program kreativnih radionica subotom za djecu u župi svetog Antuna Padovanskog realizira se treću godinu zaredom. Od prošle godine potaknute različitim korizmenim aktivnostima u župi voditeljice s djecom pripremaju prigodne predmete za prodaju.

Ove godine, djeca su oslikavala platnene vrećice na kojima je naknadno iscrtan i grb bazilike, a prodaja vrećica organizirana je 26.3.2023. nakon nedjeljnih svetih misa.

Ohrabreni odgovorom župne zajednice i nastojeći autentično svjedočiti kršćansku blizinu braći i sestrama u potrebi, ove godine sredstva od prodaje upućujemo za pomoć stradalima u potresima u Turskoj i Siriji.

Zahvaljujemo djeci koja su marljivo radila na pripremi vrećica te roditeljima i cijeloj župnoj zajednici koja jer svojim prihodima podržala naša nastojanja da činimo dobro.

Kreativne radionice održavaju se subotom od 9.00 do 11.00 sati u dvorani Antonio i već se okuplja lijep broj djece. Kreativni duh u kombinaciji s kršćanskom duhovnošću će djeci omogućiti kvalitetan razvoj i rast u vjeri na njima prihvatljiv način.

Svi su dobrodošli, a djeca mlađa od 5 godina moraju biti u pratnji roditelja.

Dovedite svoju djecu i omogućite im da rastu u okrilju svoje Župe kao što ste i vi nekada!

Susreti u travnju: 22. i 29.4.
Susreti u svibnju: 20. i 27.5.
Završni susret je 18. lipnja na dvorcu u Mikulićima.